Nieuwe Energie: Floris Venneman en Michiel Postma

Wij zijn Michiel Postma en Floris Venneman, beide zelfstandig ondernemers waarbij we ons bezighouden met vraagstukken rondom marketing. We doen dit soms samen en soms afzonderlijk van elkaar. Beide voeren we opdrachten uit voor commerciële partijen, onderwijs en de semi-overheid. De afgelopen jaren mochten we o.a. Heineken, KPN, Nespresso, Hanzehogeschool Groningen, ROC Flevoland en Bibliotheekservice Fryslân aan ons klantenbestand toevoegen. We houden ons bezig met het ontwikkelen van businessplannen, advisering rondom marketing en positionering, het geven van workshops en inspiratiesessies. Floris is ruim zeven jaar actief als ondernemer, Michiel begint aan zijn vierde jaar.

Begin 2009 bedachten we een nieuwe toepassing voor het gebruik van voedingssupplementen. We zagen deze markt enorm groeien en het leek ons interessant om hetgeen wat we anders voor opdrachtgevers doen, zelf te initiëren.

Bison gaf ons de mogelijkheid om ons in een vroegtijdig stadium te ondersteunen m.b.t. samenwerkingspartners en financiering. Na een pitch van ons voor de beoordelingscommissie werd er kapitaal beschikbaar gesteld in de vorm van een persoonlijke lening. 

Door Bison konden we snel aan de slag gaan met het idee, ondersteund door het netwerk van de organisatie. Het geld stelde ons in de gelegenheid om op korte termijn zowel een marktonderzoek als haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren welke input vormt voor een solide en onderbouwd businessplan.

Op dit moment lopen de onderzoeken en zijn we bezig met het zoeken van mogelijke samenwerkingspartners rondom de ontwikkeling, productie en distributie van het concept. De eerste resultaten van het onderzoek zijn veelbelovend, ons vertrouwen in het idee is dan ook alsmaar groter geworden. We gaan de toekomst zeer positief tegemoet.

cheap jordan shoes 2015 jordan retro shoes jordan 11 gamma blue jordan shoes for sale gamma jordan 11 blue jordan 11 space jam jordan 11 gamma low jordan 11 low