Doelstelling

Nederland heeft een historie als een van de meest innovatieve en competitieve economieën ter wereld. Echter, om een dergelijke economie in stand te houden is kennis nodig. Kennis is een van de belangrijkste pijlers van onze economie om commercieel te exploiteren.

Het zijn technostarters die waarde toevoegen aan kennis. Pioniers van de toekomst, op het snijvlak van wetenschap en bedrijfsleven. Zij brengen nieuwe technologische ontwikkelingen tot commerciële wasdom en nemen daarbij grote risico’s.

Technostarters hebben in relatie tot 'reguliere starters', meer behoefte aan kennis en geld:

  • Kennis om te innoveren
  • Geld voor het starten van een onderneming en het aanschaffen van dure apparatuur.

Deze zaken liggen technostarters niet voor het oprapen. Met het Subsidieprogramma KennisExploitatie (SKE) wil TechnoPartner deze situatie verbeteren.  Stichting Bison voert deze SKE regeling van het ministerie van Economische Zaken in Noord-Nederland uit.

De doelstelling van Stichting Bison is het stimuleren van de Noordelijke economie door startende ondernemers te assisteren in het voorbereiden van het opzetten een succesvol bedrijf op het gebied van water, techniek, life sciences en ICT.

We helpen starters op verschillende manieren, afhankelijk van de vraag van de (toekomstige) ondernemers. Zo kun je bij Bison aankloppen voor financiering maar ook voor coaching, hulp bij het zoeken van bedrijfsruimte, hulp bij het beschermen van je idee door middel van octrooien en voor uitbreiding van je netwerk.

cheap jordan shoes 2015 jordan retro shoes jordan 11 gamma blue jordan shoes for sale gamma jordan 11 blue jordan 11 space jam jordan 11 gamma low jordan 11 low