Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel is van en voor ondernemers. Zij is onafhankelijk en kan daardoor verschillende partijen bij elkaar brengen en 'ongekleurde' voorlichting geven. De KvK is fysiek op vijf vestigingen in Noord-Nederland aanwezig en kent de belangen van alle ondernemers op alle niveaus. Zij vormt een link tussen overheid en ondernemers. De KvK stimuleert de regionale economie en vormt veelal het eerste aanspreekpunt voor mensen die een eigen bedrijf willen starten en voor ondernemers die internationaal zaken willen doen.
Een van de speerpunten is ook het stimuleren van ondernemerschap binnen het onderwijs. Voor de dynamiek en werkgelegenheid in Noord-Nederland is het belangrijk dat interesse voor het ondernemerschap al op een jonge leeftijd op positieve wijze bij scholieren onder de aandacht wordt gebracht. Jongeren met kwaliteiten en ambitie verdienen de kans hun ondernemerstalent te ontwikkelen. Bovendien is een ondernemende houding van groot belang voor de Noordelijke economie. Hiervoor zet de Kamer zich al jaren in.

cheap jordan shoes 2015 jordan retro shoes jordan 11 gamma blue jordan shoes for sale gamma jordan 11 blue jordan 11 space jam jordan 11 gamma low jordan 11 low