Hogeschool Van Hall Larenstein

De Hogeschool Van Hall Larenstein heeft meer dan 4.000 studenten en ruim 400 medewerkers en maakt deel uit van Wagening UR en richt zich op natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier en verantwoord ondernemerschap. Combinaties van deze vakgebieden leveren bijzondere en uitdagende hbo-opleidingen op met majors die uniek zijn in de wereld.

Naast hbo-opleidingen worden, masteropleidingen, post-hbo opleidingen, cursussen en advies op nationaal en internationaal terrein aangeboden. Ondernemerschap is een belangrijk onderdeel van zowel het curriculum als de 2e en 3e geldstroom activiteiten. De minor Ondernemerschap biedt studenten de mogelijkheid een ondernemende houding te ontwikkelen, waarmee tevens potentieel business talent wordt geïdentificeerd. Lectoraten en VHL Training & Consultancy zijn een voedingsbodem van kenniscreatie die tot waarde kan worden gebracht.


Het project Starters Business Leeuwarden (2004-2008) heeft tot nu toe 6 bedrijven opgeleverd die zijn opgezet door Van Hall Larenstein studenten. Het eind 2006 afgeronde project Van Hall Spin Off heeft geleid tot 4 nieuwe bedrijven die zijn opgezet door zowel studenten, docenten als mensen buiten de hogeschoolomgeving. Een tweetal bedrijven is een direct uitvloeisel van de activiteiten in de afdeling Life Sciences Research & Development, de gemeenschappelijke NHL-VHL Life Sciences unit van de NHL Technologische Werkplaats.

 

 

 

cheap jordan shoes 2015 jordan retro shoes jordan 11 gamma blue jordan shoes for sale gamma jordan 11 blue jordan 11 space jam jordan 11 gamma low jordan 11 low