NHL Hogeschool

De NHL Hogeschool ontwikkelt zich steeds meer als een Regional University of Applied Sciences: een Hogeschool die zich kenmerkt door betrouwbaar en kwalitatief goed onderwijs gecombineerd met passie, vitaliteit, energie en ondernemingsdrang. De NHL Hogeschool heeft als core business:

  • Onderwijs: de NHL Hogeschool verzorgt voor ruim 10.000 studenten competentiegericht onderwijs.
  • Onderzoek: de Hogeschool verricht toegepast en praktijkgericht onderzoek.
  • Contractactiviteiten: de NHL Hogschool is dé kennishotspot voor bedrijven in de regio. Meer dan 12% van de omzet komt voort uit contractactiviteiten.

De NHL Hogeschool heeft een zeer breed aanbod opleidingen, cursussen en kennisdiensten in verschillende technische richtingen, zoals Life Sciences (jointventure met Van Hall Larenstein), Built Enviroment. Engineering, Multimedia en Maritieme Operations. Meer dan 10.000 studenten en 1.000 medewerkers houden zich in een dynamische omgeving bezig met kennisuitwisseling en onderwijs. De studenten worden opgeleid tot volwaardige professionals die met de juiste bagage de arbeidsmarkt opgaan. De uitwisseling van kennis tussen onderwijs en praktijk is daarbij erg belangrijk. De NHL onderhoudt duurzame contacten met bedrijven en instellingen in de noordelijke regio. De verspreiding van kennis versterkt de ontwikkeling van de noordelijke regio en verrijkt het regulier onderwijs omdat nieuwe kennis uit de praktijk de hogeschool binnenkomt. De nieuwe hogeschoolbrede minor Ondernemerschap biedt de studenten de mogelijkheid een ondernemende houding te ontwikkelen, waarmee tevens potentieel business talent wordt geïndentificeerd. Als deelnemer in het project "STABLE" heeft de NHL tot nu toe 16 starters opgeleverd. Booming business vormt de opleiding communications & multimedia design, waarmee Leeuwarden inmiddels een behoorlijke positie in de zogenaamde "creative industries" heeft ingenomen. In de Technologische Werkplaats wordt door, voor en met studenten, docenten en bedrijven voortdurend nieuwe kennis ontwikkeld.

cheap jordan shoes 2015 jordan retro shoes jordan 11 gamma blue jordan shoes for sale gamma jordan 11 blue jordan 11 space jam jordan 11 gamma low jordan 11 low